Thuis

Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd
流体电加热器 流体加热器 风道加热器 小加热器 浸入式加热器 海上平台

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hengye
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 20% - 30%

Ons bedrijf is een „high-tech onderneming van Jiangsu-provincie“, met velen jaren rijke ervaring in productie elektrische het verwarmen velden; hebben ook velen jaren succesvolle ervaring in ontwerp en productie die van techniekprojecten op grote schaal worden geaccumuleerd. Gevestigd in 1996, is ons bedrijf geregistreerd kapitaal 32 miljoen Yuan RMB, en de nettovermogens is 58 miljoen Yuan RMB. Ons bedrijf behandelt gebied 18000 m2& 20000 van het de bouwm2 gebied. Wij hebben 135 werknemers, met inbegrip van 47 midden en hoogte rangschikkend technici. Wij hebben de Nationale de Goedkeuringsinspectie van de VeiligheidsnormFabriek overgegaan.
Ons bedrijf heeft de productievergunning van industrieproducten, aangezien één van de het opstellen eenheid aan het opstellen van Nationale Standaard „Explosiebestendige Straalkachel“ deelneemt. Wij ook als één van het lidontwerp Nationale Standaardgb/t19518.1-2004 „Explosief Gas dat in de Elektrische weerstandspoor wordt gebruikt die van Milieu Elektroequipment&“ verwarmen.
Onze bedrijflange termijn gespecialiseerd in ontwerp en vervaardiging van industriële straalkachels, wijd betrokken bij de industrie technische uitwisselingen en samenwerking. Onze elektrische het verwarmen producten keuren internationale geavanceerde norm in ontwerp, productie en verwerking, het testen en goedkeuring goed. Wij hebben heel wat certificaten, zoals het Nationale Certificaat van de Vergunningscertification& ISO9001 van de de Industrieproductenproductie van 3C Authentication& van Kwaliteit System& 14000 Milieusysteem Certification& 18000 Bedrijfsgeneeskundigen en de Certificatie van het Veiligheidssysteem overgegaan. Wij hebben bijna 40 octrooiproducten; verkrijg Nationale Explosiebestendige Certificatie&identification van Wetenschappelijke & Technologische Verwezenlijkingen van Jiangsu-provincie.
Onze producten krijgen heel wat toekenning, zoals High-tech Producten van Jiangsu-provincie, 12 punten van Jiangsu-de Voltooiing van de provinciewetenschap en Technologie & Vooruitgangstoekenning, Nationale Belangrijke Nieuwe Productentoekenning, enz. Wij wonnen ook twee nationale innovatiefondsen, 4 punten van Nationaal Toortsplan. Ons bedrijf werd genoemd de Producten van Jiangsu-provincie“ titel „van het Kwaliteitsvertrouwen en registreerde het handelsmerk van „Hengye“ in 2003. In 2005, Hengye-werd de merkstraalkachel geschat als „Producten van het Kwaliteitskrediet van Jiangsu-provincie“, en won „goedkeurt het Internationale Standaardcertificaat van het Productsymbool“. Wij wonnen ook eretitel: Van het de Klassenniveau van China kwalificeerden de Petrochemische Eerste Leden van het de Leveringsnetwerk, van de de Olie Eerste Klasse van China het Niveauleveranciers, CNOOC leveranciers, de Nationale Elektrische leveranciers van China.
Ons bedrijf heeft industrie-universitair-instituut samenwerking met verscheidene hogescholen en universiteiten, zoals Nanjing-Luchtvaartkundeuniversiteit, Jiangnan-Universiteit, de enz. Gevormde alliantie van de schoolonderneming, wij opeenvolgend van de opstellings het innovatieve onderzoek en ontwikkeling werkstation van de centrum &graduate stage, die zijn toegekend. Wij verstrekken stagefabriek aan de universitaire gediplomeerde student van Jiangnan, als basis van het cultiveren van gekwalificeerde talenten voor ons land.
In de loop van de jaren, hebben onze producten een bepaalde reputatie en een populariteit van binnenlandse klant in olie, chemische, mariene, stroom, metallurgie, enz. Wij niet alleen hebben vele binnenlandse klanten, maar ook hebben vele buitenlandse cliënten in Hong Kong, India, Syrië, de Soedan, Singapore, Zuid-Korea en andere landen. Wij wonnen constant provinciale en gemeentelijke opmerkelijke ondernemings glorierijke titels.

 

Contactgegevens
Wuxi Hengye Electric Heater Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jessica Fan

Tel.: 86-510-85463206

Fax: 86-510-85463203

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)